tisdag 24 juni 2014

Korridorslöpning

Jag måste nästan kräkas lite i munnen när jag tänker på att jag redan joggat två gånger hittills under semestern (passande eftersom jag var magsjuk här om veckan precis innan jag gick på semester. För mycket information?). 6 km respektive 7 km har det blivit. 

"Vad är det för fel på folk som joggar på semestern? Har de inget bättre för sig nu när de äntligen kan ta det lite lugnt? Svettas runt som idioter och störa strandremsorna på Gotland, låta hundjävlarna springa fritt och se ut som det är skönt?"

Ja, så gick mina tankar förra semestern. Men nu är det jag som är äckligt hurtig och svettas i tights och leker atlet. 

Bland buskar och snår längs en trång strandremsa fick jag dock den mest strålande idén sedan jag kom på att jag skulle låta bli att bära stringtrosor till lågt skuren landslagsdräkt på VM i Helsingfors 2008. (Jag visade röven för hela världen där innan start visade det sig och häcken var redan då en världsdel och inte en kroppsdel så det undgick ingen.)

Hur som helst. Idén.

Tänk dig en korridor på ett hotell med heltäckningsmattor och fina dörrar. Har du någonsin haft bråttom på ett hotell och tvingats springa? Har du reflekterat över hur inihelvete snabb du var när du sprang där i korridoren? 

Att ingen jävel kommit på det. Att bygga en mil lång hotellkorridor med dörrar på sidorna. Här skulle alla tangera sina personliga rekord med just milasteg och sprinters och långdistansare skulle vara lika snabba. Du och Usain Bolt, sida vid sida. 
Man kunde dessutom krydda till det hela med att ha restaurangen längst bort och få ännu bättre resultat. 

Hur svårt ska det vara? Att bygga en mil långt hotell?

Är det inte Paris MILton hon heter, arvtagerskan med den där lilla hunden hon släpar runt på som inte tycks ha ben att gå med? Kan inte hon bara ta och bygga detta med sina miljoner hon har? 

Haja vad ballt liksom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar